25 juni 2019

Norwegian Encore krijgt eerste Scarpetta-restaurant op zee

De Norwegian Encore, het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, krijgt als eerste schip ter wereld een Scarpetta-restaurant aan boord. Het restaurant krijgt de naam ‘Onda by Scarptta’ en komt in The Waterfront. Dat is een promenade aan het water met diverse restaurants en lounges.

Norwegian Encore

Scarpetta-restaurants

De Scarpetta-restaurants zijn een handvol exclusieve restaurants in onder meer New York, Miami, Las Vegas, Philadelphia en Londen. De naam Scarpetta is afgeleid van de Italiaanse uitdrukking ‘fare la Scarpetta’, wat genieten tot de laatste hap betekent. Het menu van Onda, wat ‘golf’ betekent in het Italiaans, laat de rijke en gewaagde smaken zien waar het moderne Italiaanse restaurant om bekend staat. Het menu biedt een selectie van prachtige visgerechten en kenmerkende gerechten, zoals Yellowtail Crudo, Branzino en vers bereide pasta’s zoals de beroemde tomaat en basilicum spaghetti van Scarpetta. Daarnaast biedt het restaurant de beste desserts uit de regio, waardoor gasten echt ‘la dolce vita’ oftewel ‘het goede leven’ ervaren.

Niet alleen het restaurant zelf is bijzonder. Dat geldt ook voor de locatie op de Norwegian Encore. Het Onda by Scarpette komt in The Waterfront. Op deze promenade zitten diverse restaurants en lounges zoals Cagney’s Steakhouse, Los Lobos, The Cavern Club, Dolce Gelato, Sugarcane Mojito Bar en de Ocean Blue.

Cruises met Norwegian Cruise Line kun je onder dit artikel boeken.

Restaurants en lounges op Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line heeft veel hoog aangeschreven restaurants en lounges op haar schepen en deze worden ook op de Norwegian Encore gebouwd. Deze restaurants en lounges hebben de Breakaway Plusklasse tot één van de meest innovatieve en succesvolle in de geschiedenis van het bedrijf gemaakt. Zo vind je op het nieuwe schip naast de complimentary restaurants als de Garden Café, Taste and Savor en de Manhatten Room ook Specialty Dining restaurants als Teppanyaki (Japans), Le Bistro (Frans) en Ocean Blue (vis) maar ook The Bake Shop, waar je fantastische Franse macarons, bonbons en cupcakes vindt en Coco’s, de beste milkshakes en ijsjes.

Ook liefhebbers van cocktails, bier en wijn kunnen genieten op de Norwegian Encore. Zo heeft het schip een wijnbar ‘The Cellars’ van Michael Mondavi, waar je meer dan 35 soorten wijn vindt, The District Brew House, een brouwerij met 24 tapbieren, 50 soorten bieren van over de hele wereld en de Sugarcane Mojito Bar.

De Norwegian Encore is het vierde en laatste cruiseschip in de Breakaway-klasse van Norwegian Cruise Line. Het schip wordt momenteel gebouwd op de Meyer Werft in het Duitse Papenburg en komt dit najaar in de vaart. Bekijk welke nieuwe cruiseschepen er nog meer gebouwd worden.

7 nachten met de Norwegian Encore


8-daagse cruise naar San Juan
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Encore
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1438.00
Korting: 50 %
Speciale www.123cruise-ervaring.nl prijs:

€ 719

7 nachten met de Norwegian Encore


Bewonder het romantische Juneau
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Encore
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1660.00
Korting: 30 %
Speciale www.123cruise-ervaring.nl prijs:

€ 1,162

5 nachten met de Norwegian Encore


Ga mee op de Norwegian Encore naar New York
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Encore
Vertrekpoort: New York
Reisduur: 5 nachten
Normale prijs vanaf: 1110.00
Korting: 29 %
Speciale www.123cruise-ervaring.nl prijs:

€ 788